Зареждане

Дейна Уайт: Лекар ми каза, че имам още 10 години живот

Дейна Уайт: Лекар ми каза, че имам още 10 години живот
Публикувано на: Септември 26, 2022 в 08:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро посети „експерта по смъртността“ Гари Брека и новината, която той получил, не била добра. 

По време на скорошен епизод на „Action Junkeez Podcast“, Уайт разкри, че наскоро е бил прегледан от „биолог и експерт по смъртност“, Гари Брека, който очевидно може да каже на хората колко живот им остава. Това той разбирал въз основа на кръвни и ДНК маркери. 

Брека споделил на Дейна, че ако не промени своя начин на живот, то тогава ще умре след 10 години. Тази новина разтърсила Уайт, който решил да вземе спешни мерки.

„Този човек може да вземе кръвта и ДНК и да ви каже кога ще умрете. Неговата информация е точна до 1 месец разлика. Колко откачено е това ? Бях обсебен, трябваше да разбера за себе си. Този човек беше в Маями.

Аз бях обсебен и трябваше да разбера кога ще умра. Ние бяхме там за 21-ия рожден ден на сина ми в Маями.  Свързвам се с този човек и те идват и ми правят кръвни изследвания и взеха ДНК.

Мина седмица, след което той дойде и ми разясни нещата. Целият бях прецакан. Моите триглицериди са 764, а трябва да са между 80 и 150 - и всичко останало, което може да е лошо, е лошо. 

Той сподели, че имам още 10 години живот. Това беше преди 16 седмици. Каза ми, че ще умра след 10 години, ако не променя начина си на живот.

Направих всичко, което той каза. Отслабнах с 30 килограма. Краката ми бяха толкова прецакани преди 13 седмици, че не можех да си завържа обувките. Не можех да се наведа да си завържа обувките, защото краката ми бяха прецакани. 

Няколко дни едвам ходех. Сега всичко се промени. Чувствам се отново като на 35 години. Кълна се в Бога, чувствам се, че отново съм на 35.“, сподели Уайт. 

Към днешна дата Дейна е на 53 години. За щастие той е променил начина си на живот и вече е по-добре. Да се надяваме, че ще бъде сред нас още дълго време.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес