Зареждане

Дейна Уайт: Круз получи шанс, защото е сред най-добрите

Дейна Уайт: Круз получи шанс, защото е сред най-добрите
Публикувано на: Април 26, 2020 в 08:15 ч
Много хора не бяха доволни от това, че Доминик Круз получи шанс за титлата в категория петел с Хенри Сехудо. Причината за недоволството е в това, че Круз не се е бил от декември 2016 година, когато загуби титлата си от Коди Гарбрандт. Доминик трябваше да проведе няколко битки, но контузиите му попречиха и така той е неактивен повече от 3 години.

Въпреки това от UFC му дадоха шанс за пояса, след като Хосе Алдо не можa да се бие със Сехудо. Сега Круз ще мери сили с Хенри в подглавната битка на UFC 249 на 9-ти май във Флорида. И докато много хора недоволстват, то шефа на UFC реши да защити бившия шампион. Дейна споделя, че Круз получава шанс, защото е сред най-добрите в света. Ето какво още сподели Уайт:


За боец като Хенри Сехудо, който е готов да се бие с всеки и иска да се бие с всички най-добри, то имена като Хосе Алдо и Доминик Круз трябва да бъдат в неговата статистика. Круз е един от най-добрите в света. Той е боец, който получи множество контузии в кариерата си. Въпреки това обаче той все още намира място сред най-добрите. 

Съгласни ли сте с Дейна ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес