Зареждане

Дейна Уайт: Камару Усман ме моли за битка с Хамзат Чимаев

Дейна Уайт: Камару Усман ме моли за битка с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Май 22, 2023 в 07:39 ч
Камару Усман наскоро посочи Хамзат Чимаев като следващ възможен опонент.

За “The Nigerian Nightmare,” двубой с непобедения Чимаев е битка, за която той моли Дейна Уайт. Президентът на UFC разкри, че Усман ходил в неговия офис, за да настоява за този дуел. Разбира се, Дейна е готов да уреди срещата, но си има и условие, което трябва да се изпълни.

В момента UFC работят по битка за Чимаев, който не успя да си влезе в категорията за последната си битка. Уайт може да им уреди среща в клетката, но ако битката бъде в средна категория.

„Има нещо, което мразя в тази битка и предизвикването му. Усман го предизвика, но в междинна категория. Не правя междинни битки. Не харесвам бойците да се бият в междинни категории. 

Тези категории не означават нищо. Те не означават абсолютно нищо. Ако Усман иска да се изкачи до средна категория и да се бие с него, можем да говорим за това. 

Не се интересувам от битка между тях на килограми между средна и полусредна категория. Това не ме итересува.", сподели Уайт.

Уайт е прав, че битка между Чимаев и Усман трябва да бъде в средна или полусредна категория. Реално няма смисъл, ако двамата се бият на килограми между двете категории. Вие как мислите ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес