Зареждане

Дейна Уайт към Пауло Коста: Поспри малко

Дейна Уайт към Пауло Коста: Поспри малко
Публикувано на: Януари 22, 2020 в 14:00 ч
Когато Пауло Коста победи Йоел Ромеро през август 2019-та, очакванията бяха че той ще получи следващия шампионски двубой в средната категория срещу Израел Адесаня. За съжаление на Коста обаче травма промени плановете му, а Ромеро ще заеме мястото му на претендент.

Битката между Адесаня и Ромеро е вече планирана за UFC 248 на 7-ми март, но Коста се напъва да се вреди отново и дори вече тренира.

Според президента на UFC, Дейна Уайт това е лоша идея.

"Коста бърза много. Гледах му инстаграма вчера и той тренира сякаш тренира за битка. Не бива да правиш това, след като скоро си бил опериран. Те са му казали, че ще е възстановен чак през юни.

Не трябва да тренира така. Знаете ли какво става иначе? Отново трявма. Той трябва да удари малко спирачките и да забави темпото. Първо да се увери, че е на 100% възстановен и да се пази от травми."

Уайт сподели, че планира претендентски двубой за Коста след като Адесаня и Ромеро приключат своята планирана среща. Коста обаче е притеснен, че Ромеро може да развали дългоочаквания от него двубой с Адесаня, с когото си имат вражда.

"Той може да победи, но може и да загуби," сподели Коста. "И ако загуби, той отново став никой. Вече не е непобеден. Вече не е шампион и така ще изпусне възможността да направи милиони в двубой с мен. Това е."

Какво смятате, че може да очакваме от Пауло Коста през 2020-та?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес