Зареждане

Дейна Уайт: Искам Джоунс срещу Адесаня през 2021

Дейна Уайт: Искам Джоунс срещу Адесаня през 2021
Публикувано на: Декември 17, 2020 в 14:00 ч
Дейна Уайт мечтае за битка между легендата Джон Джоунс и Израел Адесаня през 2021 година. В интервю за BT Sport президента на UFC сподели, че това е битката, която най-много иска да види следващата година. Уайт ще даде всичко от себе си, за да я уреди, но първо ще трябва да видим дуел между Израел Адесаня и Ян Блахович. "Bones" също ще бъде зает, защото планира дебют в тежка категория.

Уайт няма да му дава шанс за титлата веднага, защото Франсис Нгану ще получи тази чест през март. Това означава, че Джоунс ще трябва да направи дебют при тежките срещу някой от топ бойците, а след това да претендира за шанс. Всичко това са плановете към момента, но както винаги всичко може да се промени. Ето какво каза Дейна Уайт пред BT Sport: 

Джоунс срещу Адесаня е битката, която много бих искал да видя. Попитаха ме коя битка бих искал да направя през 2021 година. Това е битката, която си избирам. 

Двамата с Джоунс се срещнахме преди седмица и имахме много добър разговор. Той е готов. Джоунс е готов да се върне. Двамата се разбираме. 

Ще успее ли Адесаня да се справи с Джоунс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес