Зареждане

Дейна Уайт иска да включи Нгану и Розенструик в UFC 249

Дейна Уайт иска да включи Нгану и Розенструик в UFC 249
Публикувано на: Март 26, 2020 в 08:57 ч
Коронавирусът предизвика големи безредици и заради него бяха отменени всички предстоящи спортни събития. Най-голямата ММА организация (UFC) се опита да провежда своите събития, но не успя и трябваше да отмени предстоящите си 3 бойни карти. След по-малко от месец UFC трябва да проведат едно от най-интереснтие си събития за годината и правят всичко възможно, за да се случи. На 18-ти април е датата, на която трябва да се проведе UFC 249, което ще бъде оглавено от Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън.

Има доста проблеми, защото почти навсякъде е забранено да се събират много хора на едно място и почти сигурно галавечерта ще е на закрито без медии и фенове. Президента на UFC сподели, че се работи и по бойната карта и искат да създадат най-яката карта в историята. Дейна сподели, че една от тези битки може да бъде между Франсис Нгану и Розенструи, които трябваше да се бият този уикенд в Охайо. Ето какво сподели Уайт в интервю:


В момента се опитваме да създадем най-яката карта в историята на спорта. Някои от тези неща ще се получат, а други няма. Опитваме се да видим какво ще се получи и какво няма. Да, Франсис е един от тези, които искаме да включим в бойната карта на UFC 249. Да, негов опонент остава Розенструик.

Oчаква се доста битки от бойната карта да бъдат отменени, а организацията работят усилено по други, които да ги заместят.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес