Зареждане

Дейна Уайт: Хелуани е един от най-големите слабаци на планетата

Дейна Уайт: Хелуани е един от най-големите слабаци на планетата
Публикувано на: Юни 20, 2020 в 05:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт не спести критиките си по адрес на един от най-известните журналисти в ММА. Уайт не е голям фен на Ариел Хелуани и в миналото дори го изгони от едно събитие на UFC. Тогава Дейна му забрани да присъства на техните галавечери, но с времето размисли и отново го прие. Доста често Хелуани ходи по ръба и Уайт не се свени да го обижда.

Вижте още - Дейна Уайт: Хелуани е безмозъчен чикиджия​​​

Наскоро Дейна беше гост в подкаста на друг известен журналист - "The Schmo". Двамата говориха за доста теми и Дейна реши да коментира предизвикателство, което "The Schmo" отправи към своя колега Хелуани. "Тhe Schmo" предизвика Хелуани на граплинг среща за благотворителност, а Дейна Уайт коментира това предизвикателство по следния начин:


Това е като да предизвикаш момиче на бой. Ариел Хелуани е един от най-големите слабаци на планетата. Трябва да те арестуват за това, че го предизвикваш. Влезте в социалните мрежи и разгледайте профилите на някои от тези хора от медиите. 

Едни от най-големите слабаци отразяват един от най-бруталните спортове. Тези хора може да говорят каквито си искат неща. Те нямат хора, за които да се грижат и да подкрепят. Те не хранят семейства и не се интересуват от хората. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес