Зареждане

Дейна Уайт: Харисън да дойде и да покаже, че е по-добра от Нунеш

Дейна Уайт: Харисън да дойде и да покаже, че е по-добра от Нунеш
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 02:00 ч
Дейна Уайт има интерес към непобедената американка Кайла Харисън. Двукратната златна олимпийска медалистка в джудото е свободен агент и си търси нова организация. 31-годишната състезателка е с рекорд 12-0 в ММА и приключва 10 от срещите си.

Тя се подвизаваше в PFL, където успя да спечели турнира в лека категория при жените 2 пъти. Кайла си заслужи 2 милиона долара от турнирите и сега е готова за по-високото ниво. От Bellator я изкушават с битка срещу Крис Сайборг.

Харисън вече изгледа събитие на Bellator на живо и почти сигурно е разговаряла със Скот Кокър. Дейна обаче я предизвика да покаже, че е най-добрата и да премери сили с Нунеш. Ето какво още сподели Уайт по темата с непобедената Харисън, която е тренирала с Нунеш:

Категория перо при жените съществува заради Аманда Нунеш. Вероятно ще закрием тази категория, когато Нунеш каже, че не иска повече да се бие в нея. 

Категорията съществува заради Аманда, което е шампионка в нея. Аз се интересувам от цялата работа с Кайла Харисън. Тя мисли, че е най-добрата в света. 

Има само един начин да го докаже. Нека дойде в UFC и премери сили с най-добрата. Аманда е една от най-добрите атлети, с които съм работил. Тя няма да те пожали в битка, дори да сте приятели.

Ще може ли Харисън да бие Нунеш ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес