Зареждане

Derrick Lewis вярва, че Junior dos Santos е най-слабият му опонент до момента

Derrick Lewis вярва, че Junior dos Santos е най-слабият му опонент до момента
Публикувано на: Февруари 28, 2019 в 00:00 ч
Derrick Lewis не очаква от Junior dos Santos да го затрудни в предстоящата им битка. Двамата ще споделят клетката на събитието UFC Fight Night 146 , което ще се проведе на 9-ти март в Канзас. Lewis успя да стигне до мач за титлата с Daniel Cormier, но беше събмитнат и това беше край на неговата серия от 3 поредни победи. Junior dos Santos влиза в битката в серия от 2 поредни победи, но Derrick не го вижда като корав опонент:



Той най-вероятно е най-слабият ми опонент, с който ще се бия. Вижте предишните опоненти, с които се бих.  Не вярвам, че той ще бъде най-коравият от всички, но ще видим на 9-ти март. Трябва да си готов постоянно, защото всеки момент може да се случи нещо и да сменят опонента ти. 

Предложиха ми да се бият с Miocic, но им отказах, защото беше с кратко предизвестие. Искаха от мен да се бия с него през януари, но беше прекалено рано. Бих се с бойци от топа на категорията и имах нужда от почивка. 





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес