Зареждане

Derrick Lewis: Ще видите моя пълен потенциал

Derrick Lewis: Ще видите моя пълен потенциал
Публикувано на: Ноември 1, 2019 в 09:09 ч
Derrick Lewis ще се опита да прекъсне серията си от загуби този уикенд в Медисън Скуеър Гардън. Той ще се бие срещу Благой Иванов - Багата в битка от главната карта на UFC 244. "The Black Beast" идва след загуба с нокаут от Junior dos Santos и ще иска да си тръгне с победата, защото не е добре да губиш в UFC. Битката е важна и за Багата, който се цели в топ 5 на тежка категория и победата ще го приближи до пояса.

И двамата се мотивирани и ще търсят победата, а Lewis се кани да покаже своя пълен потенциал. Derrick вече е набелязал нов опонент след Благой и иска да премери сили с Greg Hardy. Ето какво сподели в интервю за TMZ, Lewis преди битката с Иванов:


Чувствам се добре преди битката и най-накрая оправих моите проблеми с контузиите. На диета съм от два месеца и сега се чувствам по-слаб и готов. Ще бъде добре Greg "Пребивам жена си, защото не мога да дишам" Hardy да победи Volkov. 

Искам да се бия с него и мисля, че ще бъде страхотно. Не мисля, че той ще го победи. Взех си почивка и мисля, че това беше много добре за мен. Всичко се случва с причина и сега съм напълно презареден. Битките започнаха да ми липсват и ще видите моя пълен потенциал. Готов съм да се бия с Ngannou, Blaydes и dos Santos. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес