Зареждане

Derrick Lewis: Никога не съм се бил с боец като Иванов

Derrick Lewis: Никога не съм се бил с боец като Иванов
Публикувано на: Ноември 5, 2019 в 08:55 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Derrick Lewis успя да победи Благой Иванов - Багата с раздвоено решение в Медисън Скуеър Гардън миналия уикенд. Съдийското решение за "Черния звяр" беше доста пресилено и един от съдиите отсъди 30-27 в негова полза. Веднага след края на битката Lewis клекна и не изглеждаше доволен, а след нея сподели, че не е вярвал в победата си.

В крайна сметка това вече е минало и Багата ще може да обжалва решението, защото вярва, че е бил ограбен. Иванов стана звезда в социалните мрежи, след като пое някои от най-тежките удари на Lеwis, с които той е нокаутирал много опоненти. Нашето момче обаче не падна и Derrick призна, че не е срещал друг като него:


Чувствам се така, сякаш кариерата ми тепърва започва. Сега вече започнах да се храня правилно и тренирам по няколко пъти на ден. Да, Иванов пое някои от най-тежките ми удари и аз го удрях, за да видя дали ще падне. Това беше лудост и никога не съм се бил с друг боец като него, който може да поеме толкова много удари. 

Не, не мислех, че аз контролирам нещата, а той заради тези събаряния и опити за събмишън. Бях изненадан от решението. Не чувах нищо от това, което ми говореха треньорите, защото просто исках да съм спокоен и да не се отдам на емоция. Моя план е да направя 4 или 5 битки през 2020 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес