Зареждане

Derrick Lewis не е тренирал никога толкова сериозно, колкото сега

Derrick Lewis не е тренирал никога толкова сериозно, колкото сега
Публикувано на: Февруари 18, 2018 в 09:00 ч

Не е пресилено, ако кажем, че тежката категория има нужда от боец като Derrick Lewis. В нея под голямо изпитание се поставя постоянството, а "Black Beast" вече има статистика от 7-2 откакто дебютира през 2015-та.

33-годишният боец обаче се впуска в почти всеки свой двубой с травма на гърба, която доведе до отказа му от участие в UFC 216 и временно прекрати кариерата му. За щастие на неговите фенове, изглежда че проблемите с контузията са вече минало.

Lewis ще се изправи след броени часове срещу Marcin Tybura в UFC Fight Night 126 и сподели, че е възобновил тренировките си за този двубой напълно.
 
"През изминалите години не тренирах така, както трябва, заради проблемите ми с гърба. Оправихме го и сега си скъсах гъза от тренировки... Все още имам чувството, че мога да покажа много. Приемам тренировъчния процес много сериозно, диетата ми е много стриктна. Давам си шанс. Преди не беше така. Тренирах половинчато, треньорите се опитваха да ме побутват, но аз все пак не тренира на пълни обороти. Но в този тренировъчен лагер наистина тренирах до края на лимитите си.

Нищо не ме боли сега. Тренирам много повече от 30 минути на ден."

Lewis, който записа впечатляваща серия от шест поредни победи в периода 2015-2017, идва след загуба с ТКО от ветерана Mark Hunt преди около осем месеца, но сега се завръща жаден за победа и за...
 
"Разбира се, за парите и така нататък. Но съм по-гладен за победа от преди. По-гладен съм за победа от 2010-та, когато започнах с ММА. Готов съм. Имам всичко останало, отпочинах си и вече съм готов."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес