Зареждане

Derrick Lewis: И аз като Благой Иванов съм бил близо до смъртта

Derrick Lewis: И аз като Благой Иванов съм бил близо до смъртта
Публикувано на: Август 6, 2019 в 00:35 ч
Багата ще влезе в клетката на UFC за трети път тази година и ще сподели клетката с много тежък съперник в лицето на Derrick Lewis. Двамата ще се бият на UFC 244, което ще се проведе на 2-ри ноември в легендарната Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Благой Иванов се намира в серия от 2 поредни победи, които спечели тази година, а "The Black Beast" е в серия от 2 поредни загуби, след като се провали в битката за титлата срещу Daniel Cormier, а през март загуби и от Junior dos Santos.

Lewis имаше доста проблеми с контузии през годините и беше загубил любовта си към спорта, но това вече е минало. Derrick беше гост при Helwani и сподели, че отново обича ММА и е готов за битка с Багата през ноември:


В миналото имах доста проблеми и исках да си почина от битките. Говорих с много хора и им казах, че не съм сигурен дали искам да продължа с ММА. За две или три години бях загубил любовта си към спорта. За първи път от много години чувствам отноов голяма страст към спорта. Тренирам по 3 пъти на ден. Сега съм здрав и на 100% фокусира. Надявам се, че ще бъда с тегло към 113 килограма за битката. 

Към днешна дата нямам проблем с гърба. Не знам много за Иванов и в момента го проучвам. Лудост е това, че е бил близо до смъртта. За него е добре, че е корав. Един път пропуснах хранене и също като него бях близо до смъртта. Разбирам неговата болка, защото когато пропуснах храната почувствах, че ще умра. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес