Зареждане

Derrick Lewis: Доволен съм, че ще се бия за титлата, но Stipe Miocic заслужаваше повече от мен

Derrick Lewis: Доволен съм, че ще се бия за титлата, но Stipe Miocic заслужаваше повече от мен
Публикувано на: Октомври 10, 2018 в 16:56 ч
Derrick Lewis получи шанс да се бие за титлата в тежка категория с шампиона Daniel Cormier в главната битка на UFC 230. Lewis не е готов за битка, която ще продължи 5 рунда, но приема заради парите. В интервю за TMZ той споделя, че е доволен, но според него Stipe Miocic заслужавал повече шанс за титлата:

Да, влизам в отбора на парите. Обадиха ми се вчера вечерта и ми казаха, че ще се бия с Daniel и битката вече е обявена. Щастлив съм от това, че ще се бия с него. Чувствам, че мога да победя всеки. Вярвам, че имам най-голямото сърце в спорта и вярвам, че точно това ми помага през цялата ми кариера. Не ми помага силата или таланта, а сърцето. Вярвам, че мога да спечеля тази битка и вече си представям как ми вдъгат ръката без значение дали в първия рунд или последните секунди на 5-тия рунд.

Не мога да си обясня, защо не дадоха битката на Stipe. Оценявам това, че ми дадоха шанса, но мисля, че Stipe заслужава повече. Той беше шампион дълго време и записа рекорден брой защити. Вярвам, че той заслужава повече от мен. Не знам защо дадоха шанс на мен, а не на него. Винаги дават шанс на шампиона да си върне титлата и не знам защо не му дадоха двубоя, но може би той е искал да си почине. Без съмнение в момента той заслужава повече от мен да се бие за титлата, защото шампиона винаги получава шанс да си върне титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес