Зареждане

Derrick Lewis: Daniel Cormier не трябва да ме подценява

Derrick Lewis: Daniel Cormier не трябва да ме подценява
Публикувано на: Октомври 19, 2018 в 13:00 ч
.
Derrick Lewis получи шанс за титлата в тежка категория и ще се бие в главната битка на UFC 230 срещу шампионът Daniel Cormier. Lewis за последно успя да нокаутира Alexander Volkov и то в последните секунди на среща, която губеше убедително. Derrick има съмнения, че DC го подценява и го предупреди, че е по-добре да не го прави:

Не мисля, чe UFC ме отписват от тази битка, а самият DC го прави. Той си мисли, че битката с мен е лесна за него. Toй трябва да преосмисли това. За мен е чудо, че стигнах до тук с усилията, които полагам в тренировките. Сериозен съм и не стоя по цял ден в залата като моите опоненти. Аз съм в залата само по 30 или 35 минути от които в 5 минути съм на телефона и пускам мемета.

За битката с DC обаче стоя в залата и тренирам по цял ден. Влизам в битката на 100% и лекарите ми казаха, че съм напълно здрав. Не ме интересува той какво ще прави или какво си мисли, че ще прави в битката. Тревожа се само за това, което аз ще правя. Ако той не ме приема на сериозно и ме подценява - това е грешка. Не искам подценяване и оправдавания. Вече нямам търпение за двубоя.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес