Зареждане

Дерик Люис: Миочич е гроги и приключи с големите битки

Дерик Люис: Миочич е гроги и приключи с големите битки
Публикувано на: Май 18, 2021 в 00:00 ч
Дерик Люис, който е претендент за титлата в тежка категория вярва, че Стипе Миочич приключи с големите битки. „Тhe Black Beast” ще получи шанс за титлата това лято и ще направи реванш с Франсис Нгану.

В края на март Миочич загуби с нокаут от Нгану и се раздели с титлата си. Вече е сигурно, че Миочич няма да получи незабавен реванш, а лошото е, че времето не е на негова страна.

Стипе вече е на 38 години, което кара Люис да вярва, че най-доброто от Миочич вече е в миналото. Ето какво още каза Дерик пред  “The Schmo”:

Да, чувствам се добре, че ще получа този реванш с Нгану. Уверен съм, че ще счупя рекорда за най-много победи с нокаут в историята на UFC. Аз съм единствения, който има толкова много нокаути, без да е бил на стероиди.

 Джон Джоунс щеше да получи този шанс за титлата. Аз не съм алчен човек, но ще трябва и да мен да платят. Мисля, че това беше всичко за Стипе Миочич. 

Вярвам, че той е гроги заради многото удари, които пое в кариерата си. Не мисля, че ще направи нещо повече в кариерата си след загубата на титлата.

Това ли беше за Стипе Миочич ?
 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес