Зареждане

Дерек Брънсън надхитри Холанд и победи с решение

Дерек Брънсън надхитри Холанд и победи с решение
Публикувано на: Март 21, 2021 в 06:47 ч
Дерек Брънсън спря възхода на още една от изгряващите звезди на UFC. 37-годишния ветеран влезе в клетката с Кевин Холанд в главната битка на UFC on ESPN 21, което се проведе в Лас Вегас. В началото на битката Холанд започна агресивно, но се подхлъзна и Брънсън го прати в нокдаун с ляв удар. Дерек успя да го контролира на земята и му вкарваше удари. Рунда продължи под диктовката на Брънсън.

Във втория рунд Холанд прати в нокдаун Брънсън, който оцеля и пренесе боя на земята. Дерек опита да събмитне Холанд, но не успя и доминира до края на рунда. В третия рунд Дерек отново заложи на сигурно и пренесе битката на земята, където печелеше точки и така до края и на този рунд. В четвъртия рунд видяхме размени на удари, след които Брънсън повтори това, което правеше до момента в битката.

Той водеше убедително, а Холанд не намираше отговор за неговите събаряния и играта му на земя. В последния рунд Брънсън продължи на налага играта си и срещата стигна до решение, което беше единодушно в полза на Брънсън - (49–45, 49–46, 49–46). С тази победа Брънсън увеличи серията си на 4 поредни победи. Холанд от своя страна се разделя със серия от 5 поредни победи, които записа през 2020 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес