Зареждане

Demetrious Johnson за рекорда: Това си е голяма работа

Demetrious Johnson за рекорда: Това си е голяма работа
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 09:00 ч
 
Demetrious Johnson написа нова страница в историята на UFC миналата седмица, след като отказа Ray Borg в съ-основното събитие на UFC 216, за да направи рекордната си единадесета поредна защита на титлата.
 
Сега, подобрявайки рекорда на Anderson Silva, Johnson най-сетне може да се наслади на плодовете на труда си.
 
"Да мина през 11 тренировъчни лагера, това си е предизвикателство за тялото. Натоварвам тялото си повече в лагерите, отколкото в тренировките. Това беше нещо огромно за мен и заявявам; "Пичове, даже не искам и да мисля за битка до края на тази година". Постигнах нещо страхотно. Никой в историята на смесените бойни изкуства - DREAM, PRIDE, ONE FC, LFA, Titan, Strikeforce, Rizin... Мога да продължа - никой не е защитавал колана си осем пъти, мъж или жена, а аз току-що направих 11-тата си защита. Това е нещо голямо и значи много за мен.", заяви Johnson за The MMA Hour.
 
 
Освен това Johnson заяви, че се гордее с факта, че той е един от малкото шампиони, които търсят шанс за победа и в крайните рундове, вместо да се разхождат, когато знаят, че победата им е в кърпа вързана. Що се отнася до следващия му ход, "Mighty Mouse" казва, че ще прекара останалата част от годината в размисли за следващата си битка.
 
"За да се кача в горната категория, очевидно искам да бъде добре компенсиран за това и искам да си струва. Искам да кажа, тези момчета причиняват мозъчни сътресения. Както казах по-рано, не съм в бизнеса, за да получавам сътресения. Не ми харесва, когато някой ме удари... Мога да поемам удари, но не искам да повреждам мозъка си, ако мога да избегна това. Очевидно и в нашата категория има претенденти, които са доста привлекателни. Sergio Pettis е гореща перспектива, Henry Cejudo изглеждаше добре в последната си битка, Joseph Benavidez отново е здрав и се подготвя добре."
 
 
И ако смятате, че "Mighty Mouse" не е мотивиран да продължи да прави история, след като вече подобри рекорда, вие доста грешите, Demetrious Johnson иска да да вдигне летвата възможно най-високо.
 
"Не виждам причина да си тръгвам, защо да не направя 15 поредни защити? Ще се появи някой човек, който ще иска да счупи рекорда ми, така че задачата ми е да вдигна летвата нависоко. Joanna Jedrzejczyk е със шест победи и ще иска да продължи, за да подобри рекорда ми. Не мога да допусна това, така че трябва да вдигна летвата високо, където тя да си каже: "Мамка му, няма да стигна до 20. Направих осем, девет, стига ми толкова. Ще отида да правя семейство и дежа, довиждане.", заяви Johnson.

Цели...
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес