Зареждане

Demetrious Johnson вежливо отказа щафетата предадена му от Anderson Silva

Demetrious Johnson вежливо отказа щафетата предадена му от Anderson Silva
Публикувано на: Януари 19, 2018 в 16:00 ч
 
В наскорошно интервю Anderson Silva предаде щафетата на следващия най-добър боец на всички времена според него, а именно настоящия шампион в категория муха, Demetrious Johnson.

Изключителен жест, имайки предвид, че Johnson успя да достигне рекорда на Silva за най-много поредни защити на титлата, като се очаква тази година дори да го подобри.

В интервюто си Silva споделя:

"Demetrious Johnson е новият шампион. Той е най-добирят. Страстта ми към спорта е жива и ми харесва, когато хората говорят за това. Demetrious заслужава уважението на феновете, защото е невероятен боец. Смятам, че той е най-добрият на всички времена."



Demetrious Johnson имаше възможността да отговори на Anderson и въпреки че оценява жеста, той скромно отказа да приеме щафетата:

"За мен е чест някой от класата на Anderson Silva да ме оцени по този начин. Невероятно е. Помня първата си среща в UFC. Беше в UFC 126. Anderson Silva срещу Vitor Belfort. Бях там. Той се биеше в главното събитие. харесвам го. Смятам, че кариерата му беше невероятна, а и като гледам, все още не се е спрял."

"Не съм сигурен, че съм най-добрият, защото съм убеден, че върне ли се Jon Jones в играта, ще ме задмине."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес