Зареждане

Demetrious Johnson смята, че UFC 215 се изгуби в безкрайните събития на организацията

Demetrious Johnson смята, че UFC 215 се изгуби в безкрайните събития на организацията
Публикувано на: Септември 7, 2017 в 08:30 ч
 
Остават няколко дни до UFC 215, доста прилично събитие с две битки за титли... но шума около събитието не е особено голям. Може би хората са уморени от всички щуротии предшестващи битката между Floyd Maywaether и Conor McGregor. Или може би UFC не върши най-добрата работа за популяризиране на събитието, което ще бъде оглавено от шампиона в категория муха Demetrious Johnson и шампионката в категория петел Amanda Nunes, от които и двамата най-вероятно не са в списъка за коледното парти на президента на UFC Dana White.
 
Johnson преди време нападна UFC, защото според него организацията го подценява като боец. От UFC просто не вярват, че "Mighty Mouse" може да продава добри количества телевизионни пакети, за да му отделят повече пари и време за реклама. В крайна сметка, обаче, Johnson е много по-тактичен в оплакванията си, отколкото UFC в действията си.
 
"Това е доста трудно, има толкова много UFC събития. Днес на закуска разговарях с един от момчетата, работещи за UFC и се заговорихме, че току-що се е върнал от Ротердам, а аз му казах, че сега вероятно ще има време да се върне в Лас Вегас и да си почине. Той ми отвърна, че за жалост няма време за почивка и заминава за Питсбърг. Останах учуден, защото знам, че там събитието е следващата събота, но той ми обясни, че просто времето не им стига и отиват да подготвят дадено събитие възможно най-бързо. След това ми стана ясно, че в следващите 18 седмици, UFC ще има 16 събития. Това просто е прекалено много.", заяви Johnson.
 
 
"Мисля, че UFC може би следващата година ще седнат и ще преосмислят нещата, но не знам, не съм част от маркетинговия им екип. Останах разочарован и от промотирането на нашето събитие, защото по време на срещата между Maywaether и McGregor, те рекламираха UFC 217 в MSG, когато преди това предстоят UFC 215 и UFC 216."
 
"Те решиха да пропуснат две от собствените си събития, за да популяризират UFC 217, което е след два месеца. Аз щях да рекламирам UFC 215, защото това е следващото събитие, върху което ще се съсредоточи продажбата на билети и телевизионни пакети.", завърши Johnson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес