Зареждане

Demetrious Johnson се затрудни, но победи Tatsumitsu Wada и отива на финал

Demetrious Johnson се затрудни, но победи Tatsumitsu Wada и отива на финал
Публикувано на: Август 2, 2019 в 16:39 ч
Легендата Demetrious Johnson се изправи срещу Tatsumitsu Wada на събитието ONE Championship: DAWN OF HEROES, което се провежда в момента в Манила. Битката между двамата беше полуфинал от турнира в категория муха и продължи всички 3 рунда, в които Tatsumitsu се представи повече от добре, но не беше достатъчно.

В началото двамата си разменят ритници, а след това Johnson опитва да вкара удар и след него търси събаряне, но не успява. Двамата влизат в клинч и разменят удари с колена, а Wada успява да вземе гърба на DJ и го събаря на земята, където го държи, а Johnson опитва да се измъкне. Във втория рунд двамата отново залагат на ритници и влизат в клинч, където разменят колена. Johnson успява да свали Wada на земята, но Wada прилага гилотина, oт която Johnson се измъква. Няма много интерсни положение до момента.

В третия рунд Johnson вкарва ритник в главата, а след това още един в крака. Битката отново се пренася на земята, където Johnson вкарва лакти и рефера спира битката, защото Wada има сериозна аркада над окото, от която тече кръв. Срещата е подновена, след като лекаря позволява да продължат. Johnson доминира до края на рунда и печели с единодушно решение.

С тази победа Demetrious навлиза в серия от 2 поредни победи и отива на финал на турнира в категория муха, където ще се бие срещу Danny Kingad през октомври.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес