Зареждане

Demetrious Johnson предизвика Floyd Mayweather

Demetrious Johnson предизвика Floyd Mayweather
Публикувано на: Декември 21, 2017 в 07:01 ч
 
 Шампионът в категория муха Demetrious Johnson изглежда се е прицелил във Floyd Mayweather.
 
Наскоро Johnson сподели в социалните мрежи, че е готов да натрупа маса, за да се изправи срещу непобеждавания боксьор. Това се случи часове след като президентът на UFC, Dana White разкри, че е обсъждал сделка с FLoyd Mayweather.
 
 
Това не е първият път, в който Johnson се опитва да си спечели голяма среща. В миналото той е предизвиквал и шампиона в лека категория Conor McGregor, който в последствие губи от Mayweather.
 
Ако срещата се състои, Johnson (26-2-1 MMA) не би изпитал трудности да надвие Mayweather по правилата на смесените бойни изкуства. Все пак той наскоро защити титлата си с невероятен ключ срещу Ray Borg в UFC 216 през октомври. Това не само удължи серията му от победи на 14, но и се оказа 11-тата за кариерата му победа чрез ключ.
 
С победата си над Borg, "Mighty Mouse" отбеляза 11-тата си поредна защита на титлата, счупвайки рекорда на Anderson Silva.
 
За момента той държи рекорда за най-много поредни защити на титлата, както и за най-дълга серия от победи в категория муха.
 
Имайки предвид всичките му блестящи представяния, има възможност скоро да станем свидетели на още един супердвубой между Johnson и шампиона в категория петел T.J. Dillashaw.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес