Зареждане

Деметриъс Джонсън и Родтанг ще се бият по специални правила

Деметриъс Джонсън и Родтанг ще се бият по специални правила
Публикувано на: Септември 16, 2021 в 07:26 ч
Един от най-добрите в историята на ММА ще мери сили с един от най-добрите в историята на муай-тая. Азиатската организация ONE ни дават това зрелище на 5-ти декември.

Легендата в ММА Деметриъс Джонсън ще мери сили с легендата в муай-тая Родтанг. Битката им ще бъде 4 рунда, като два ще бъдат по правилата на ММА и два по правилата на муай-тай. Първия и третия рунд ще бъдат муай-тай, а втория и последния ще бъдат ММА.

Джонсън е една от най-големите легенди на UFC и като цяло в ММА. Той е с рекорд 30-4-1 в клетката и идва след загуба от Адриано Мораес. Тази загуба му спря серия от 3 поредни победи и той не успя да стане шампион в ONE.

Джонсън печели 17 от срещите си с приключване и само 1 пъти загуби с приключване в кариерата си. "Mighty Mouse" има най-много последователни защити на титлата в UFC. Той я защити 11 поредни пъти, a в ONE спечели турнир в категория муха.

Родтанг от своя страна е с рекорд 267-42-10 в муай-тая. Той е шампион в категория муха на ONE в муай-тая и е номер 1 в света в момента. Родтанг е в серия от 5 поредни победи и печели 16 от последните си 17 битки.

Кой ще победи в това зрелище ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес