Зареждане

Дацик моли Кадиров за бой с Емеляненко в Грозни

Дацик моли Кадиров за бой с Емеляненко в Грозни
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 02:00 ч
Известният ММА боец Вячеслав Дацик моли президентът на Чеченската република Рамзан Кадиров да му уреди битка с Александър Емелианенко в Грозни. Наскоро Кадиров изяви желание да е домакин на боксова среща между Емеляненко и рап звездата Джиган.

Тогава Александър разкри, че се водят преговори за такъв бой, който бил близо до финализиране. Емеляненко е на почит в Чечня и Кадиров първи му подаде ръка, когато излезе от затвора преди няколко години.

Александър се би в ММА лигата на Кадиров, но не спря да се дъни и Рамзан се отдръпна от него. Сега Кадиров е готов отновo да му подаде ръка и да му организира бой с Джиган. Дацик, който от дълго време преследва Емеляненко се намеси.

В своя акаунт в социалните мрежи бившият затворник Дацик отправи следната молба към Кадиров:

Скъпи Рамзан Ахматович. Гледах видео, в което искате да организирате бой между Александър Емелианенко и Джиган. Това не е битка, която цялата страна иска да види. Нека певците пеят. 

Накарайте Саша да се бие с мен. Нека Джиган пее преди битката ни. Надявам се тази идея да ви хареса и ще се бием в Грозни на Ахмат арена. Това ще бъде най-добрата ММА битка в Русия.

Ще се съгласи ли Кадиров ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес