Зареждане

Дъстин Порие: Залагам съм на моя победа в UFC

Дъстин Порие: Залагам съм на моя победа в UFC
Публикувано на: Януари 10, 2023 в 00:00 ч
Mесец октомври 2022 г. беше важен за UFC, тъй като лигата взе принудително, но закъсняло решение.

Дейна Уайт и неговите хора забраниха залаганията на бойците в промоцията. Последната капка беше поведението на треньора Джеймс Краузе, който подготви и изведе Дарик Минър на един от турнирите. Случаят се превърна в голям скандал.

Броят на залозите за бързото поражение на американеца се увеличи значително само няколко часа преди началото на битката. В резултат на това подопечният на Краузе издържа срещу Шайлан Нурданбек малко повече от минута и загуби с технически нокаут.

Ситуацията веднага предизвика засилен интерес, защото изглеждаше много подозрителна. А по-късно стана известно, че Минър умишлено влезе в двубоя с контузия. Решението на UFC последва светкавично - забраната за залагане се оказа тотална!

Много любопитно интервю даде Дъстин Порие, който призна, че е правил залози на битки в UFC. Нещо повече, "Диаманта" дори залагал на себе си.

 „Вече съм залагал на победата си преди. Нищо лудо, с което да се хваля. Залагам по 200 долара, само няколко стотин. Вие знаете такива неща. И не мисля, че е проблем. 

Проблемът би бил, ако залагам срещу себе си. Тогава наистина щяхме да имаме проблеми. Забрана за залагане за бойците ? Бих загубил много пари, ако залагам. 

Щях да заложа, че Матеуш Гамро ще победи Бенейл Дариуш. Щях да заложа, че Пьотр Ян ще победи Шон О'Мали. Щях да загубя всички тези залози, така че тази забрана ми спести малко пари. 

Но не мога да кажа какво точно мисля за всичко това. Не знам подробности. Знам, че има някои съмнителни неща и може би след време ще имаме някаква яснота за всичко, което се случи. Нямам представа какво точно се случва.”, каза Порие.

Правилна ли беше забраната за залози от страна на UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес