Зареждане

Дъстин Порие шамароса мъж, заради обиден плакат

Дъстин Порие шамароса мъж, заради обиден плакат
Публикувано на: Февруари 22, 2023 в 06:11 ч
Не се опитвайте да правите шегичките на Конър Макгрегър около Дъстин Порие... освен ако не искате да отнесете шамар.

Този урок научиха някои шегаджии в на свой гръб по време на парада на Марди Гра в Йънгсвил през уикенда. На един от тях му хрумна уникалната идея да направи табела, която да гласи „Хей Дъстин, жена ти е в моите съобщения“, за да я развее пред ММА боеца, докато той минаваше покрай него.

„The Diamond“ не прие радушно съобщението.

Във видео, публикувано в TikTok, Порие протегна ръката си, сякаш за да даде пет на мъжа, дръпна я назад, за да го привлече, и след това го удари в лицето. Това не беше шамар на Power Slap League на Дана Уайт, но посланието беше изпратено: не се бъзикайте със съпругата на Поарие.
 
 
„Жена ти е в моите съобщения“ се превърна в нещо като лафче, след като Конър Макгрегър го изкрещя на Порие. В навечерието на тяхната трета битка, Макгрегър многократно намекваше, че съпругата на Поарие има нещо общо с него и му изпраща съобщения.

Лафчетата за съобщенията обаче нямаха голяма тежест, защото накрая Конър лежеше на тепиха с брутално счупен крак. Порие си тръгна от UFC 264 с победата. Но сега той все още трябва да се справя със случайни фенове на Макгрегър, които въвличат семейството му в закачките.

И очевидно той не е окей с това.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес