Зареждане

Дъстин Порие: Макгрегър има шанс само в началото

Дъстин Порие: Макгрегър има шанс само в началото
Публикувано на: Юли 5, 2021 в 04:00 ч
Дъстин Порие вярва, че Конър Макгрегър има шанс да го победи само в първия рунд. За никого не е тайна, че Макгрегър влиза много агресивно в началото на битките си, но в следващите рундове забавя темпото и шансовете за нокаут намаляват.

Toзи уикенд двамата ще споделят клетката за 3-ти път и ще се бият в главната битка на UFC 264 в Лас Вегас. В началото на годината видяхме втората им битка. Тогава в първия рунд Макгрегър се представи доста добре и вкаре тежки удари, но Порие оцеля. Във втория рунд Дъстин натисна и успя да спечели с нокаут.

За първи път в ММА кариерата си Конър беше нокаутиран и сега ще се опита да измие срама. Трилогията им е голяма и залогът е огромен и за двамата бойци. Конър влиза като аутсайдер в срещата и Порие сподели следното преди битката им:

Мисля, че Конър Макгрегър ще бъде по-агресивен. Той няма да остави битката да се развие. Макгрегър няма да го направи, защото с течение на времето ще разбере, че мога да се бия. 

Ако бях на негово място, тогава щях да вкарам тежку удари рано, защото така ще ме изкара от ритъм. Ако битката се развие и стигне до втори, трети и четвъри рунд, тогава ще започнем да се нараняваме. 

Ще започнем да влизаме и ритъм и да натискаме, а в такава битка аз ще спечеля 10 от 10 битки с Конър Макгрегър. 

Ще успее ли Макгрегър да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес