Зареждане

Дъстин Порие: Махачев ще ме затрудни най-много в категорията

Дъстин Порие: Махачев ще ме затрудни най-много в категорията
Публикувано на: Август 28, 2021 в 02:00 ч
Дъстин Порие вярва, че Ислам Махачев най-много ще го затрудни в лека категория. Бившия временен шампион в лека категория се готви за битка за титлата с Чарлз Оливейра в края на годината. Тази година Порие записа 2 победи над Конър Макгрегър.

Той губи само от Хабиб Нурмагомедов в последните си 10 битки за UFC. Порие смята, че Хабиб е най-труден за него, но той вече не е активен и така Махачев е най-голяма заплаха. През октомври Ислам ще се бие с Рафаел дос Аньос и при победа ще стане претендент за титлата.

Има някакъв шанс да видим бой между Порие и Махачев през 2022 година. За целта Порие трябва да бие Оливейра и да стане шампион. Ето какво смята Порие за категорията:

Най-труден съперник за мен би бил Хабиб Нурмагомедов. Той обаче вече не е активен. Може би в момента Ислам Махачев ще е най-труден за мен в категорията. Двамата с Хабиб имат сходен стил. 

През последните години леката дивизия беше една от най-конкурентните в UFC, ако не и най-конкурентната. Не ни беше лесно и дълго време бойци чакаха своя шанс за титлата. 

Сега се появиха нови бойци и категорията стана още по-силна.

Махачев ли ще е най-тежък съперник за Порие ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес