Зареждане

Дъстин Поире срещу Дан Хукър в главната битка на UFC on ESPN+ 33

Дъстин Поире срещу Дан Хукър в главната битка на UFC on ESPN+ 33
Публикувано на: Март 5, 2020 в 08:29 ч
Дъстин Поире и Дан Хукър ще се бият в главната битка на UFC on ESPN+ 33, което ще се проведе през май в Сан Диего. Битката между двамата ще бъде в лека категория и беше обявена от MMAJunkie. Поире е с рекорд 25-6 в ММА и миналата година беше най-добрата му в ММА, но завърши по неприятен начин. Дъстин беше в серия от впечатляващи победи и получи шанс за временната титла в лека категория.

Той се би с Макс Холоуей и го победи с решение, което го превърна в шампион. През септември 2019 г. в Абу Даби, Поире се изправи срещу Хабиб Нурмагомедов и загуби със събмишън, което сложи край на дните му като шампион и победната му серия. "The Diamond" се подложи на операция и това беше последната му битка.

Хукър от своя страна е с рекорд 20-8 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Дан печели 7 от последните си 8 битки в UFC и в края на миналия месец победи Пол Фелдър с решение в родината си. Хукър заема 5-то място в ранглистата, а Поире е 2-ри и победа за него ще го вкара в топ 3 и ще го приближи до златото.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес