Зареждане

Darren Till разясни защо битка срещу Conor McGregor има смисъл

Darren Till разясни защо битка срещу Conor McGregor има смисъл
Публикувано на: Ноември 1, 2018 в 07:52 ч
Преди няколко дни Darren Till предизвика за битка Conor McGregor в Ливърпул на стадион Анфийлд. Той все още не е получил своя отговор от Conor, който в последно време е доста преследват за двубой, защото битката с него променя животи. И докато за много хора битката между двамата е безсмислена, то Till не смята така :


За първи път в историята от Анфийлд обявиха, че  вече могат да приемат боксови срещи и музикални концерти. Аз загубих моята битка и Conor загуби. И двамата сме от Европа и сме фенове на Ливърпул. Още преди съм казвал, че искам да се бия в родината си и да продам цял стадион. Той винаги е говорил, че иска да се бие на  Croke Park, но мисля, че това ще се случи в неговата последна битка в клетката.

Той винаги е говорил, че иска да се бие за титлата в полусредна категория и ако двамата се бием, то победителя може да получи шанс за титлата след като Covington и Woodley се бият. Аз все още съм номер 2 в категорията, а Conor вече се е бил при нас. Защо да не го направим ? Двете най-големи звезди в Европа и двамата страйкинг специалисти един срещу друг на една историческа арена.


Убеди ли ви Till, че трябва да се бие срещу Conor McGregor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес