Зареждане

Darren Till отговори на троловете, които се обидили от последното му изказване

Darren Till отговори на троловете, които се обидили от последното му изказване
Публикувано на: Август 9, 2018 в 19:57 ч
Преди няколко дни Darren Till сподели в интервю, че не се интересува от дъщеря си и от бременната си приятелка, а в момента най-важно за него е битката с Tyron Woodley.

Toва изказване от Till предизвика доста недоволство сред феновете в социалните мрежи и Till реши да отговори на троловете, които са обидени от неговото изказване:

В момента трябва да бъда егоистичен поне до 8-ми септември. Забавно е защото дори не съм цел какво коментират в социалните мрежи, но приятелката ми беше до мен и се смееше. Приятелката ми се смее, а има възрастни мъже и жени, които са се обидили от изказването ми.

Това е забавно и не мисля, че ги засяга за да се обиждат. Цял живот съм се трудил за този момент и няма как да вляза в битката без да съм егоистичен. Тренирал съм цял живот и съм преживял много, като е имало и случаи в които не съм се хранил и сега всичко ми се отплаща. 

Хората не разбират значението на такива битки. Те само чакат причина за да се обидят. Това са тролове, които си нямат идея от бойни спортове. 

Darren Till излиза срещу Tyron Woodley на 8-ми септември в главната битка на UFC 228. Двамата ще спорят за титлата в полусредна категория.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес