Зареждане

Дариуш твърди, че Поарие е отказал две битки с него: Няма да го карам насила

Дариуш твърди, че Поарие е отказал две битки с него: Няма да го карам насила
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 18:36 ч
Бвнеил Дариуш твърди, че Дъстим Поарие му е отказал две отделни предложения да се бие.

UFC Austin се провежда В неделното утро, а в главното събитие в лека категория ще се изправят Дариуш (22-5 MMA) срещу Арман Царукян (20-3 MMA).

Дариуш имаше 8 поредни победи, преди да загуби от Чарлз Оливейра (34-9 MMA) през юни тази година на UFC 289.

Царукян е с две победи в последните си два двубоя, които идват в UFC Остин, побеждавайки съответно Дамир Исмагулов (24-3 MMA) и Йоаким Силва (12-4 MMA).

Вразговор с репортерите на пресконференцията на UFC Austin преди двубоя в сряда Бенеил Дариуш сподели опитите си да вкара Дъстин Поарие в клетката:

"Видях интервюта с Дъстин и той всъщност не се интересува от това да се бие с мен. Предполагам, че не го вълнувам по начина, по който той се изразява. Разбирам, че когато Джон Джоунс се контузи, те се надяваха да подсилят UFC 295 с Дъстин Поарие и мен, обадиха му се и той не се заинтересува."

Продължавайки, 34-годишният мъж каза:

"Вярвам, че дори са опитали за тази дата. Това е, което ми казаха. Не съм сигурен какво са му казали от негова страна, но те също са имали възможност да се бият на тази дата с мен и той е отказал и на двете. Това е, което ми беше казано."

"Не мога да принудя човек да се бие с мен. Възможността да се бия с човек като Поарие би била невероятна заради уменията му и това, което е направил в този спорт, но разбирам наследството му и това, че иска определени видове битки, а той е направил много в този спорт. Ако той иска да избере своите битки в този момент, всичко най-добро."

Така че, въпреки че Дариуш би се радвал да влезе в клетката с Поарие, той не смята да моли за битка, ако Поарие не се интересува.

Поарие (29-8 MMA), бившият временен шампион на UFC в лека категория, има 2 победи и 2 загуби в последните си четири битки. Запоследно "Диамантът" беше победен от Джъстин Гетджи (25-4 MMA) през юли на UFC 291.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес