Зареждане

Дарън Тил готов да тренира с Хамзат Чимаев

Дарън Тил готов да тренира с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Ноември 23, 2021 в 03:00 ч
Дарън Тил е впечатлен от Хамзат Чимаев и прие предложението на "Borz" да тренират заедно. В последните няколко месеца Тил и Чимаев се шегуваха един с друг. Те направиха предаване на живо в Инстаграм, където се шегуваха, че ще се бият един с друг и двамата казаха, че ще разбият другия.

Вижте още - Хамзат Чимаев извади нож на Дарън Тил​​​

Тогава Чимаев извади нож на Тил и получи доста критики. Непобедената чеченска звезда предложи на Тил да тренира с него и Дарън е готов да се възпозлва от това предложение. Тил е убеден, че Чимаев е истински добър и трябва да се бие с Гилбърт Бърнс.

Ето какво още сподели Тил в подкаста на Майкъл Биспинг:

Хамзат е истински добър. Той е много добър. Не знам дали е толкова добър, колкото говори. Не знам дали ще бъде доминант. Готов съм да тренираме заедно. Мисля, че той е реален претендент, но Гилбърт Бърнс е чудовище. Това е добра битка. Това е много добра битка. 

Мразя когато хората говорят, че даден боец се бил само с този или онзи. Какво искате от нас да направим ? Искате ли да пуснем Хамзат направо с най-добрите момчета ? Хората трябва да растат и трябва да се учат.

Ще успее ли Тил да подобри играта си от тренировки с Чимаев ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес