Зареждане

Даниел Кормие: Побеждавам Миочич и ставам най-велик

Даниел Кормие: Побеждавам Миочич и ставам най-велик
Публикувано на: Август 9, 2020 в 00:00 ч
Даниел Кормие вярва, че ще стане най-великият боец в историята на тежка категория на UFC, ако победи Стипе Миочич. Двамата ще се бият след седмица във Вегас в главната битка на UFC 252. Битката ще бъде последна в славната кариера на "DC", който ще се опита да се оттегли на върха. Кормие вече записа една победа над Миочич в първата им битка преди 2 години на UFC 226 с нокаут в първия рунд.

Във втората им битка, която се проведе преди година Кормие водеше убедително и щеше да спечели, но Миочич направи страхотен обрат и го нокаутира в 4-тия рунд. Така двамата имат по една победа един над друг и след седмица ще сложат край на враждата. Ето какво сподели бившия двоен шампион в интервю за TMZ:


Този тренировъчен лагер беше толкова изтощителен. Беше много тежко. Спомням си как се готвих за 3 битки в 1 година и не беше толкова изтощително. Не съм се чувствал така. Заради този коронавирус не мога да стоя в една къща с моето семейство. Влизам в контакт с много хора. По-голямата част от този лагер прекарах в моята стара къща. Буквално стояхме в един балон. Аз и моите партньори стояхме в моята къща. Моята съпруга е бременна почти в 8-мия месец. Имам две деца и не мога да стоя с тях. 

Трябваше да се подготвя за тази битка и моето семейство показа отдаденост. Мисля, че нещата, които постигнах в тежка и полутежка категория ме правят един от най-великите. Ако успея да стана двукратен шампион в тежка категория, то тогава ще постигна нещо, което малцица са успявали. Мисля, че ако стана най-доминантен в тежка категория за втори път, то тогава ще стана най-великия в тежка категория в историята на UFC.

Кой ще спечели трилогията ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес