Зареждане

Даниел Кормие: Илия Топурия ми напомня за Конър Макгрегър

Даниел Кормие: Илия Топурия ми напомня за Конър Макгрегър
Публикувано на: Февруари 10, 2024 в 17:00 ч
Илия Топурия е сигурен в победата си преди битката за шампионския пояс с Александър Волкановски. Според Даниел Кормие, бивш двоен шампион на UFC, Топурия му напомня на Конър Макгрегър със своята увереност. Двубоят между Алекс Волкановски и Илия Топурия е насрочен за 17 февруари. Битката им оглавява UFC 298, което ще се проведе в Калифорния.

Топурия възнамерява да вземе титлата в категория перо от Волкановски и е уверен, че ще успее да го направи. Той анонсира и бърз нокаут над шампиона, който вече бил твърде стар. Даниел Кормие призна в предаването DC & RC, че поведението на Топурия му напомня на поведението на Конър Макгрегър.

Ето какво каза DC за увереността на Илия:

"Със своята увереност Топурия ми напомня за Конър Макгрегър преди битката с Жозе Алдо. Тогава той също обяви, че ще бъде шампион и че ще стане най-голямата звезда на UFC. Когато Конър спечели, звездата му блесна по невероятен начин. 

Струва ми се, че Топурия подготвя подобен сценарий. Ще видим дали ще спази всичките си обещания. Илия се самонатоварва с думите си. Повечето хора в такива ситуации се опитват да не го правят, но не и той.", сподели Кормие.

Ще успее ли Топурия да стигне Макгрегър по успехи и слава ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес