Зареждане

Даниел Кормие: Джон Джоунс е добър боец, но ужасен като човек

Даниел Кормие: Джон Джоунс е добър боец, но ужасен като човек
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 02:00 ч
Легендата на UFC Даниел Кормие реши да поговори за това, което се случи в последните седмици с Джон Джоунс и Луис Пеня. Двамата бяха арестувани и обвинени в домашно насилие.

За втори път тази година Пеня беше арестуван за домашно насилие, а с това търпението на UFC към него се изчерпа и той беше уволнен. Джоунс от своя страна се издъни точно след получаването на награда от UFC. Той пил алкохол с приятели, след което се върнал и се скарал с жена си.

От полицията получили обаждане и се отзовали, а Джоунс ударил с глава капака на патрулката. За щастие към днешна дата Джоунс все още е боец на UFC, но за сметка на това един от дългогодишните му треньори го изгони от залата в Албакърки.

В своя акаунт в YouTube Кормие реши да даде съвет на Джоунс и каза следното:

Видяхме как Луис Пеня беше уволнен от UFC заради това, което направил на приятелката си. Правилно го уволниха от UFC. Луис е човек, когото познавам. Когато той има тези проблеми, чувствам, че е взето правилното решение. Това ни води до моя „приятел“ Джон Джоунс. В социалните мрежи Джоунс  се опита да изясни, че не е ударил годеницата си. 

Когато обаче слушате обаждането на полицията, то звучеше така, сякаш охраната и полицията мислят, че е ударил годеницата си. В даден момент трябва да вземеш решение не само за теб, а за дъщерите си, за годеницата си, за семейството си, за всичко. Мисля, че точно сега е моментът. Джоунс се намира на хлъзгав склон и трябва най-близките до него да му помогнат. 

Много ми е интересно да видя какво ще излезе от това. Много ми е интересно да видя какво ще направи 34-годишният Джоунс срещу 26-годишният Джоунс. Интересно ми е да видя какво ще се случи с Луис Пеня. Тези момчета играят опасна игра. В момента излгежда така, сякаш губят. Толкова голям момент в кариерата на тези двама мъже. Чудя се как ще се завърнат след тях. 

Можете да притежавате целия талант на света, а ние знаем, че Джоунс го има. Ако обаче не можете да се справите с тези неща, то тогава нищо от това дори няма значение. Джоунс трябва да покаже малко угризения. Преди да натиснете бутона за изпращане на тези постове, трябва да помислите какво казвате. Защото сякаш си казваш толкова много лъжи, че започваш да им вярваш. Не лъжете себе си.

Заобиколете се с хора, които ще ви кажат истината и след това ще намерите някои отговори. Защото иначе ще стане и е близо до своя край. Нещата са близо до действителен край. Близо е до своя край. Още от самото начало Джоунс е добър боец, но ужасен човек. Забравете всички негови изцепки, които се случиха в миналото. Правиш това на семейството си и децата ви го гледат? Пфф, срам за теб, човече мой. Като мъж на мъж ще кажа на Джоунс да се вземе в ръце. Оправи нещата. 

Ще успе оправи ли Джоунс ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес