Зареждане

Daniel Cormier: Треньорите ми искаха борба, а аз не следвах плана

Daniel Cormier: Треньорите ми искаха борба, а аз не следвах плана
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Daniel Cormier загуби титлата си в тежка категория, след като Stipe Miocic го нокаутира в 4-тия рунд в главната битка на UFC 241, което се проведе през изминалия уикенд в Калифорния. Бившия двоен шампион доминираше в първите три рунда и не даваше никакъв шанс на Miocic. В 4-тия рунд обаче всичко се промени, след като Stipe започна да вкарва брутални леви крошета в тялото на Cormier, които нараниха DC и доведоха до победата с нокаут за Stipe.

С тази победа Miocic се връща на трона и се устаноява като един от най-великите в историята на категорията. За Cormier това е първа загуба в тежка категория и спира неговата серия от 15 поредни победи при тежките. Неговото бъдеще в ММА не е ясно и той ще трябва да поговори с близките си хора, за да го реши. Daniel поговори за грешката, която е допуснал в срещата и ето какво каза:


Доста често взимаме решение под влиянието на емоцията, а аз не искам да бъда този човек. Ще се прибера и ще говоря със съпругата си Selina и с треньорите ми, за да видим какво следва. Мразя да губя и това за мен е ужасно. Мисля, че той се справи добре и вкара добрите удари в 4-тия рунд, които му донесоха победата. 

Стратегията беше да ползвам борба. Най-голямото разочарование за мен е това, че предадох моите треньори. Те ми се молиха да се боря с Miocic, но аз не го послушах и това е най-разочароващо. Не направих това, което бях тренирал за битката и чувствам, че предадох моите треньори. 

Мисля, че когато вкарваш удари и успяваш в стойка, то това започва да ти харесва и се увличаш. Тази нощ си платих заради това, че не послушах моите треньори. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес