Зареждане

Daniel Cormier: Thiago Santos може да победи Jones, но трябва да бъде себе си

Daniel Cormier: Thiago Santos може да победи Jones, но трябва да бъде себе си
Публикувано на: Юли 3, 2019 в 08:03 ч
Бившият двоен шампион Daniel Cormier знае какво е да си в клетката с боец от калибъра на Jon Jones. Двамата споделяха клетката два пъти, в които Jones се оказа твърде много за DC. Този уикенд друг боец ще сподели клетката с Jones и това е бразилския нокаутьор Thiago Santos. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 239 и Santos ще има шанс да стане шампион. Малко са хората, които дават някакви шансове на бразилеца, но Cormier определено смята, че Thiago има шанс. Daniel посъветва бразилеца, че трябва да бъде себе си, ако иска да победи "Bones":


 Mисля, че Santos трябва да излезе и да играе своята игра. Той не трябва да гледа другите и да опитва нещо различно от тях. Просто трябва да играе своята игра. Не трябва да се тревожи за другите неща. Бъди Thiago Santos и си дай шанс. Летвата е висока и ще бъде трудна битка. 

Видях ги как застанаха лице в лице и Santos  беше по-едър. Той не беше чак толкова висок, колкото си мислех, че ще бъде. Мисля, че той рано ще разбере колко трудно е да се справиш с височината на Jones. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес