Зареждане

Daniel Cormier: Stipe Miocic ще бъде пречупен след този реванш

Daniel Cormier: Stipe Miocic ще бъде пречупен след този реванш
Публикувано на: Май 17, 2019 в 00:00 ч
Daniel Cormier вярва, че ще успее да пречупи психиката на Stipe Miocic, след като двамата споделят клетката за втори път във главната битка нa UFC 241, което ще се проведе през август. Миналата година DC успя да нокаутира Miocic и стана двоен шампион. Той се раздели с титлата в полутежка категория, за да може Jones да се бие за нея и да я спечели. Преди няколкко дни Stipe сподели, че му е омръзнало от приказките на DC и го нарече идиот, който повтаря едно и също. Tова явно не се харесва на DC и той реши да отговори на Miocic така:



Ние бойците сме замесени от различно тесто. Видях това, което той каза и си казах - "това копеленце Stipe". От друга страна ми хареса, защото така се продава битка, а в първата среща той не говореше нищо. Сега поне си споделя чувствата. Кажи ми как се чувстваш и как искаш да ме победиш, за да може, когато аз те победя да млъкнеш и да се свиеш в ъгъла. 

След тази битка Stipe ще бъде свършен. Stipe ще бъде пречупен след тази битка и много трудно ще се завърне. Знам това от личен опит, защото с мен беше така след втората битка с Jones. За него ще бъде прекалено много да загуби за втори път от мен и не мисля, че ще се завърне след нова загуба.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес