Зареждане

Daniel Cormier се извини на всички след загубата

Daniel Cormier се извини на всички след загубата
Публикувано на: Август 20, 2019 в 12:45 ч
Качил: DoloR
Бившият двоен шампион Daniel Cormier не успя да защити титлата си в тежка категория и я загуби от Stipe Miocic, който го нокаутира миналия уикенд в Калифорния. Тази загуба беше тежка за Cormier, защото той имаше непобедена серия от 15 победи при тежките и се определяше за най-велик в историята на категорията.

40-годишния боец все още не е решил какво ще прави в бъдеще, но съвсем скоро ще трябва да реши и да го сподели с феновете и организацията. Cormier определено постигна огромни неща в този спорт, които трудно ще бъдат повторени от друг. Неговото сърце е разбито след загубата и той реши да се извини на всички за това, че ги е разочаровал:


Изминаха няколко дни и не мога да се справя с разочарованието. Извинявам се на всички, които разочаровах. Извинявам се на моята съпруга и деца, които трябваше да преживеят това. Никога не съм искал да видите това и болката, която показахте ми къса сърцето всеки път, в който си спомня.

 Извинявам се на моите треньори и им благодаря за работата и времето, което прекараха с мен. Благодаря за обичта на моите фенове, които ме подкрепяха в тези постижения. Поздравления за Stipe Miocic и неговия отбор за тази победа. 

Благодаря на Dana White и UFC за всичко, което направиха за мен и семейството ми. Сега ще трябва да реша какво ще правя и когато съм готов с решението ще го споделя с вас. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес