Зареждане

Daniel Cormier: Побеждавам отново Miocic и ставам най-велик в тежката

Daniel Cormier: Побеждавам отново Miocic и ставам най-велик в тежката
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 13:00 ч
Daniel Cormier има страхотна визитка в тежка категория, където успява да запише рекорд 15-0 и в момента държи титлата в тежка категория на UFC. По това време миналата година той държеше титлата в полутежка категория и получи шанс да стане двоен шампион. Daniel нокаутира Stipe Miocic в първия рунд на UFC 226 и му взе титлата в тежка категория.

Дълго време Cormier чакаше битка с Brock Lesnar, която не се случи и той реши да направи още един двубой с Miocic, който ще се проведе на UFC 241 през август. DC вече е в края на кариерата си и вярва, че нова победа над Miocic ще го направи най-велик в историята на тежка категория:


Няма как да си свърша по-добре работата от първия път с Miocic. Няма да мога пак да нокаутирам Stipe за четири минути. Той има страхотни треньори и е добър боец, който ще направи нужните промени, за да не се повтаря това от първата битка. Това обаче не означава, че той ще спечели двубоя. Аз пак ще спечеля битката. 

Ще победя този, който хората считат за най-велик в историята в тежка категория. Колкото повече правя в тази категория, толкова повече затвърждавам моето наследство. Побеждавам отново Miocic, който беше считан за най-велик и няма да имам загуба в тежка категория. Мисля, че това ще ме постави на върха в класацията за най-велик боец в историята на тежка категория. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес