Зареждане

Daniel Cormier: Може да се оттегля от ММА още този уикенд

Daniel Cormier: Може да се оттегля от ММА още този уикенд
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Daniel Cormier планираше да се оттегли през март тази година, когато стана на 40 години, но отложи оттеглянето заради битката с Brock Lesnar. За негово съжаление този двубой се провали и Cormier нямаше друг избор, освен да даде реванш на Stipe Miocic. Този уикенд двамата ще се бият в главната битка на UFC 241, а залогът ще бъде титлата в тежка категория.

Cormier ще влезе уверен в битката, защото е шампион и миналата година успя да детронира Miocic, с което стана двоен шампион. Toва най-вероятно ще бъде последната година за DC в ММА и той вече вижда, че неговата приказка наближава края си. Eто какво сподели шампиона в интервю пред The Schmo:


Мисля, че Stipe ще е направил някои промени и битката ще продължи по-дълго. Ще бъде добра битка. Всяка битка е различна и не очаквам да го изненадам пак с такъв удар. Сигурен съм, че ще си тръгна с победата. Възможно е да се оттегля този уикенд. Играта ми говори и ще ми каже, кога трябва да си тръгна. 

Ако се чувствам изпълнен и постигна добър резултат, то тогава ще се оттегля още този уикенд. Сега съм си добре и нямам нужда от нова битка с Jones. Искам да благодаря на всички мои фенове и да им кажа, че трябва да ме гледат този уикенд. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес