Зареждане

Daniel Cormier: Dominick Reyes ще създаде проблеми на Jon Jones

Daniel Cormier: Dominick Reyes ще създаде проблеми на Jon Jones
Публикувано на: Октомври 20, 2019 в 14:51 ч
Бившият двоен шампион на UFC Daniel Cormier не вярва, че безспорният шампион в полутежка категория Jon Jones ще се справи лесно с Dominick Reyes. Миналия уикенд в Бостън видяхме как Reyes нокаутира Chris Weidman за по-малко от две минути и остана непобеден в ММА с рекорд 12-0 в клетката. С тази победа той затвърди себе си като един от малкото претенденти за титлата в категорията и предизвика шампиона на дуел.

"Bones" не беше впечатлен от победата на Dominick и сподели, че мнозина са говорили, но накрая всички губят. Daniel Cormier обаче е споделял клетката два пъти с Jones и твърди, че Reyes ще го затрудни и няма да му позволи да го събори на земята:


Мисля, че това е добра битка. Dominick Reyes има добро тяло и показа, че може да спре събаряния. Мисля, че ще бъде страхотна битка между тях двамата. Вярвам, че това хлапе е истината. Той прави всичко както трябва до момента. 

Много съм впечатлен от Dominick Reyes. В момента той е здрав след тази битка, а Jones тъкмо оправи проблемите си със закона. Защо да не се сбият ? Reyes притежава едно ключово нещо, което създава проблеми на Jones и това е размера. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес