Зареждане

Dana White: USADA определено си върши работата

Dana White: USADA определено си върши работата
Публикувано на: Февруари 3, 2019 в 00:00 ч
Много хора загубиха доверието си към USADA, които дадоха зелена светлина на Jon Jones, който миналата година се провали на допинг тест и получи минималното възможно наказание. Той трябваше да бъде наказан с 4 години, защото това беше втори провал за него, но получи едва 15 месеца. На всичкото отгоре той даде няколко положителни проби миналата година, а през декември отново даде положителна проба за туринабол.


Това обаче не пречи на USADA и те твърдят, че всичко това е пулсиращ ефект и "Bones" е чист. След битката на Jones на UFC 232 от USADA споделиха, че всички негови проби от събитието са чисти, което беше странно, защото от VADA също го тестваха и намериха 33 пикограма в пробите му. Като цяло ситуацията е доста заплетена, но президента на UFC е категоричен, че USADA работи:


USADA е по-добре от нищо. Мисля, че те определено работят. Целта е когато има такива качествени бойци да ги пазиш от тези забранени вещества, защото това ще направи кариерата им по-дълга. Факт е, че бойците, които използват такива неща имат проблеми в кариерата. 

Когато ги хванат това променя живота им. Това ни беше целта когато започнахме работа с USADA. Когато се занимаваш с нещо незначително на никой не му пука, че си на стероиди. Когато обаче си в клетката и се биеш с друг човек нещата са различни. Тези неща те правят по-бърз и силен и са опасни.






Работи ли USADA според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес