Зареждане

Dana White разкри стойността на UFC

Dana White разкри стойността на UFC
Публикувано на: Август 21, 2018 в 09:13 ч
Ако на Dana White въобще може да му се вярва, UFC вече струва невероятните 7 милиарда долара.

Пред Tony Robbins, White сподели, че голяма част от тези пари идва от сделката за 1.5 милиарда с ESPN, които скоро ще започнат да излъчват UFC събитията.



"Ако се замислите, дори тепърва започваме. Сключихме сделка с ESPN за 1.5 милиарда долара, за пет години. Компанията вече струва 7 милиарда."

"Очевидно, тази сделка беше изключително голяма за нас, като ще ни покаже пред милиони хора, само в Щатите, които не са се докосвали до UFC до момента. Ще продължаваме да влизаме в нови пазари, ще търсим най-добрите таланти по света. Харесва ми, когато намирам нови таланти. Харесва ми да намирам следващите звезди. Продължаваме да градим спорта. Това е. Това е моят фокус. Не е квантова физика - нищо налудничаво. Просто продължаваме да правим това, което си правим и ще се развиваме."

Ако преценката на White е вярна, това означава, че компанията е удвоила стойността си от август 2016-та, когато се продаде за 4 милиарда. С насроченото завръщане на звезди като Conor McGregor и Nate Diaz, както и със слуховете около Jon Jones и Brock Lesnar, тези числа може да скочат дори още повече.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес