Зареждане

Dana White: На никой не му пукаше за Demetrious Johnson

Dana White: На никой не му пукаше за Demetrious Johnson
Публикувано на: Юни 8, 2019 в 09:51 ч
Demetrious Johnson е една от най-големите легенди на UFC, но никога не успя да получи уважението, което заслужава от президента на организацията. Dana White винаги е имал какво да каже за "Mighty Mouse" и рядко това е било хубаво. Johnson е първия в историята шампион в категория муха на UFC и беше властелин в категорията цели 6 години, в които нямаше загуба и успя да защити пояса рекордните 11 пъти.

Миналата година той загуби спорно от Henry Cejudo с раздвоено решение и реши да се премести в ONE Championship, а категория муха в UFC е пред закриване. Demetrious впечатляваше с изявите си в клетката, но не ползваше траштолк и според White не е бил интересен за хората и на никой не му пукаше за него:


Имах боец, който беше тотален доминант във всяка своя битка. Той се биеше вълнуващо и винаги търсеше приключване, но на хората не им пукаше. Henry Cejudo от своя страна може да се окаже боец, за който на хората им пука. На никой не му пукаше за Demetrious Johnson и за това, което той правеше. 


DJ се включи в турнира на ONE в категория муха и успя да събмитне Yuya Wakamatsu, което го изпрати на полуфинал. Само той от другите бивши бойци на UFC успя да спечели първата си битка в ONE и сподели, че иска да се пенсионира в тяхната организация.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес