Зареждане

Dana White: Мелето след UFC 229 е добро за бизнеса

Dana White: Мелето след UFC 229 е добро за бизнеса
Публикувано на: Октомври 17, 2018 в 22:29 ч
Президентът на UFC, Dana White e готов на всичко, за да процъфтява бизнеса. Той дори е готов да каже нещо и след 2 минути да си промени мнението, което през годините доста често се случва. През април той беше бесен на Conor McGregor, защото нападна автобуса с бойците от UFC 223 и дори рани някои от тях. Тогава Dana го определи като най-отвратителното нещо, което се е случвало в историята на UFC, но няколко месеца по-късно включи тази отвратителна ситуация в рекламата за битката между Khabib и McGregor.

Всички видяхме мелето, което Khabib предизвика на UFC 229 и Dana също беше отвратен и определи постъпката, като нещо ужасно, но в интервю той си призна, че това е добро за бизнеса, който расте:

В следващите 5 години ще продължавам да развивам спорта и ще дебютираме в различни държави. Ще развиваме ММА и ще намерим нови звезди. Сега има толкова много пари в този спорт и децата, които искаха да стават футболисти - сега стават ММА бойци. Броя на атлетите постоянно се увеличава.

Социалните мрежи значат всичко за ММА. В момента нямам цифрите от последното събитие и може би трябваше да ги донеса, но ние разбихме всички рекорди. Нашето последно събитие разби всички други спортове в социалните мрежи. Разбихме всичко, което някога е правено. Победихме олимпийските игри и то с 5 пъти в социалните мрежи. Хората се интересуват от бойните спортове. Когато имаш точната битка, която е на точното време и място - света гледа. 

Мисля, че Khabib срещу McGregor ще остане в топ 5 на най-големите събития в бойните спортове. Съжалявам за това, което се случи след събитието, но то беше добро за бизнеса и изтласка UFC на върха в социалните мрежи и целия свят разбра за нас.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес