Зареждане

Dana White: Luke Rockhold се държи като палячо с жените

Dana White: Luke Rockhold се държи като палячо с жените
Публикувано на: Октомври 19, 2019 в 05:00 ч
Dana White реши да критикува своя бивш шампион Luke Rockhold, който според президента на UFC се държи като палячо с жените. Rockhold не се представя добре в клетката и в последните си битки пада с тежки нокаути. Два пъти напусна клетката със счупена челюст и вече започна да обмисля оттегляне от ММА. В своята последна битка той се качи в полутежка категория, където загуби с нокаут от Jan Blachowicz през юли.

След тази битка бившия шампион пак си тръгна със счупена челюст и президетна на UFC сподели, че е време той да спре с битките и да се фокусира върху кариерата си на модел. White реши да му даде ценни съвети, с които да бъде по-успешен с жените:


Luke Rockhold е много готин пич и жените му се лепят. Той се сближава с тях и започва да се държи леко като палячо. Да, той изглежда много добре. Luke е от мъжете, които винаги ще имат срещи с жени, защото изглежда добре. 

Той обаче трябва да спре да говори. Мисля, че Rockhold трябва да мълчи и да изглежда добре. Спри да говориш, стои си там и просто изглеждай готин.

Тези съвети едва ли ще се харесат на Rockhold, който наскоро сподели, че в момента изобщо не се интересува от битки. Прав ли е White ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес