Зареждане

Dana White: Jose Aldo не искаше да е главна битка на събитието в Бразилия

Dana White: Jose Aldo не искаше да е главна битка на събитието в Бразилия
Публикувано на: Януари 1, 2019 в 07:58 ч
Легендарния шампион в категория перо на UFC, Jose Aldo се завръща в клетката на събитието UFC Fight Night 144, което ще се проведе на 2-ри февруари в родната му Бразилия. Опонент на Aldo ще бъде неговия сънародник Renato Moicano и битката между двамата се очаква да бъде подглавна за събитието. Наскоро президента на UFC, Dana White сподели, че предложил на Аldo да оглави събитието, но той отказал:



Jose искаше да се бие в подглавната битка на събитието в Бразилия. Той не искаше да се бие 5 рунда, а 3. Съгласен съм с вас, че той трябваше да се бие в главната битка на това събитие, но той не пожела да се бие 5 рунда и поиска битката да е 3 рунда, а на Jose Aldo няма как да откажеш.



Aldo успя да се върне на пътя на победата през юли, когато успя да нокаутира Jeremy Stephens, а преди тази победа беше в серия от 2 загуби с нокаут от Max Holloway. Renato Moicano от своя страна беше резерва на главната битка между Ortega и Holloway и се провали на кантара. Последната му битка беше на UFC 227 срещу Cub Swanson, която бразилеца успя да спечели със събмишън.

Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес