Зареждане

Dana White: Jon Jones е най-великият и вече си взе поуки от грешките

Dana White: Jon Jones е най-великият и вече си взе поуки от грешките
Публикувано на: Юни 27, 2019 в 09:22 ч
Много хора разпознават Jon Jones като най-великият ММА боец в историята. Неговите проблеми със забранените вещества обаче го преследват през годините и според мнозина те хвърлят сянка върху твърденията, че е най-велик. Един човек обаче смята, че това няма никакво значение и "Bones", въпреки всичко си остава най-велик. Dana White е голям фен на своя шампион и вярва, че той вече си е взел поуки от миналите грешки, защото вече е по-възрастен:


Тук не става дума за един доминантен шампион. Тук става въпрос за най-великия в историята. Много хора говорят, че той може би е най-добрия, но няма съмнение в това, че Jon Jones е най-велик. Той е кошмар извън клетката и вътре в нея. Това, което той постигна в клетката и което направи извън нея е лудост. Това момче е изрод на природата. Той е най-добрия и напълно феноменален. Красивото нещо с него е, че Jones  сега вече е по-възрастен и осъзна грешките, които е направил. 

Сега той вижда как този прозорец се затваря. Годините си казват думата. Той приема нещата много сериозно и иска да си върне името. Радвам се много, защото го виждам колко е щастлив. Няма значение какво прави, защото неговото наследство вече е циментирано. Jones може да остане в полутежка категория докато реши, че е време да се оттегли. Разбира се той може да се качи в тежка категория. Всичко е добре за него. 


Jones се завръща следващия месец, за да брани титлата на UFC 239 срещу Thiago Santos.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес